2011. augusztus 16., kedd

rózsa, rózsa rengeteg...


Látszik a hímzésen a dátum, hm?:) Nagyon régen volt, amikor beleböktem a tűmet. Ez amolyan igazi örömködés volt, a különleges fonalak és öltésfajták világában. Aztán következett a formábaöntés (köszönet, Ninának és Danybrod-nak az inspirációért). No, ez sem mostanában történt... Végül, ez a darab lett a legkedvesebb kész hímzésem.


A helyzet az, hogy ezzel a kis szépséggel, le is zárult az igazán aktív, hímzős időszaka, kézimunkázós létemnek. Természetesen nem véglegesen, de alkalmi barátnő lettem. Bevallom.;)


Minta:Rose House. Tervező:Ewe & Eye & Friends. Fonalak: Crescent- Belle Soie, WDW, TGA, saját festésű.

És végül egy költőibb verziő, azaz óóó!:)


15 megjegyzés:

  1. Rita, ez nagyon ott van! :-) Igazán szépséges a minta (nekem is megvan, tőled rendeltem még anno ;-))....az összeállítás pedig ismét különlegesen gyönyörűséges! :-)))
    Bár meg tudom érteni, hogy mindig változnak/váltakoznak bennünk az érzések, késztetések, azért egy picit sajnálom, hogy már csak ritkán hímzel és mutogatsz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez valami álomszép!! A színvilága elvarázsol... Le fogom nyúlni :))) Egyszer....
    Valamikor pár éve láttam ezt a sarkon gombolós formát, a képet is elmentettem, és most hála NEKED az ötlet felszínre jött... Nagyon tetszik! Hímezz még! Tudom, a horgolás gyorsabb :D De akkor is.

    VálaszTörlés
  3. De szép!!! :) Én is a lenyúláson gondolkodtam :))) de a gombos megoldásén :)

    VálaszTörlés
  4. Ez annyira Ritásan szép és egyszerű lett!

    VálaszTörlés
  5. Rita! Ez olyan, de olyan széééép.... hímezz még!!! Rám mindig olyan jó hatással vagy! :):):) és a fotóidat is úgy szeretem!!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon-nagyon szép, különleges atmoszférája van!

    VálaszTörlés
  7. Ez valami csoda!
    Igazán Ritás!
    Minden apró részlet a helyén van, annyira ötletes, tökéletes szépség!

    VálaszTörlés
  8. Méltó lezárása a hímzős korszaknak!! Meseszépség!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon kedvesek vagytok, KÖSZÖNÖÖM!:)) Mindenképpen fogok még hímezni, hiányzik is, ha hosszú ideig nem hímzek, csak valahogy már nem ekörül járnak folyton a gondolataim, ha kézimunkára gondolok. Meg az a helyzet, hogy olyan jó látni azokat a használatban lévő horgolt-kötött holmikat a gyerekek körül, nomeg, viselni is!:) Másért jó ez is, másért az is...

    VálaszTörlés
  10. Absolutely beautiful design and finish! Colours are magnificent!

    Hugs,
    Tatyana

    VálaszTörlés
  11. Such an adorable absolutely beautiful finish! So creative

    VálaszTörlés
  12. Lehetséges, hogy láttam ezt a darabot mikor készülőben volt még tavaly valamikor? Emlékszem a sok-sok francia csomóra... Nagyon formás, elegáns befejezést kapott, nem is csodálom, hogy ő az egyik kedvenc darabod! :)

    VálaszTörlés

szentpyr@gmail.com