2011. augusztus 2., kedd

a kék-kedvelő-kedves...

Melinda könnyed, szép rózsája. Köszönöm!

Zsófi szolídan megemlítette a kaland szót a pilisi kiruccanásunkkal kapcsolatban. Nosss, a másfélórára tervezett (aggódó férjeink által, alaposan megtervezett;)) utunk, nem kevesebb, mint 4,5 órába telt, ugyanis becsúszott az M0-on egy röpke 3 órás dugó. De mivel mi alapvetően optimista nők vagyunk ugye, hát néztük a helyzet jó oldalát: gyerekcsicsergés mentes , háborítatlan, 4,5 órányi beszélgetés! Mi ez, ha nem öröm? Még a politikát is érintettük, bizony, hát gondolhatjátok...;) Persze közben sűrűn fájlaltuk, hogy a lányokkal, így alig találkozhatunk. Nade, aztán az aligból jóval több lett, és mindenkivel tudtunk szót váltani, töltődni, örülni egymásnak, megcsodálni a szép kézimunkákat. Melinda kedvessége, vendégszeretete olyan őszinte és megható volt! A világvégére is mennék, ha ő hívna, és pont. :)

Ez pedig itt Marcsi, a korábbi, nem kevésbé odaadó házigzdánk keze munkája. Most is készített mindannyiunknak ajándékot, mert ő ilyen! :)

És végül, amit én vittem a kék-kedvelő-kedves háziasszonyunknak.


Nagyon szeretem a Gilice új színeit, főleg abból készítettem a blokkokat, meg egy csipet Pillangóból a virágközepeket. A párna háta a szokásos újrapulcsis megoldás.


A blokkokat ebből a könyvből ügyeskedtem össze, szerintem egészen jók és követhetőek a leírások benne. Merem ajánlani.

8 megjegyzés:

 1. Meghatódtam és pont.!!!:DDD Köszönöm,köszönök mindent!

  VálaszTörlés
 2. Olyan szépeket írsz, s oly finomak a fotóid, hogy nem akarom, hogy vége legyen a bejegyzésnek, s még még olvasnálak, nézelődnék nálad sokáig.

  VálaszTörlés
 3. Ez a párna, és a fotók is csodásak! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép színeket válogattál össze ehhez a párnához.

  VálaszTörlés
 5. Még több ilyen alkotást és bejegyzést!

  VálaszTörlés
 6. Rita, Marcsinak igaza van: szűkre szabod a bejegyzéseidet... Azóta is keresem a könyvet. :))

  VálaszTörlés
 7. Fantasztikusan szép dolgokat látni Nálad! Gratulálok, nagyon ügyes kezed van!

  VálaszTörlés

szentpyr@gmail.com