2011. február 10., csütörtök

egy szép találkozás

Amolyan igazi egymásra találás, nem? Olló és az ő szerelmetes őrzője, egymásnak lettek teremtve. Pedig ez a hímzett kis apróság bő egy évvel korábban született, mielőtt ez az olló beköltözött volna hozzám.


Már jó ideje nem jelentkeztem hímzős munkákkal, pedig van néhány kedves darab, amit még nem mutattam nektek. Bevallom, ezek főleg régebben készültek, de ebből azért sem vonok le messzemenő következtetéseket!;)


A minta, a SALexander egy részlete. CC selyemmel hímeztem, 32-es vászonra, egyszer egy szálon.


És végül egy technikai kérdés. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy miért nem jelenik meg a bloglistákban, a bejegyzéseim fotójának a miniatűrje? Képtelen vagyok rájönni... Előre is köszönöm a hozzáértő kolleginák segítségét!:)

14 megjegyzés:

 1. Szeretem az ilyen "véletlen" találkozásokat,amikor csak úgy egymásra talál valami.És ilyen szépségesek együtt!

  VálaszTörlés
 2. Szépséges lett!
  A mintáért is odavagyok, én is egy részletét már hímeztem. A minik pedig mindig nyerőek.
  Büszkén hordhatja az ollócskád, mert van mire büszkének lennie.

  Sajnos a másik kérdésben nem tudok segíteni, mert szörnyen béna vagyok ilyen téren.

  VálaszTörlés
 3. Ők ketten tényleg egymásnak termtettek! :)

  A képekkel kapcsolatban először a webhelyfeed-re gondoltam, de megjelenik a teljes bejegyzésed a reader-ben, szóval gondolom nincs ott lekorlátozva semmi. Valami viszont rémlik, hogy ezt lehetett valahol állítani... biztosan jár még erre valaki, aki tudni fogja. :)

  VálaszTörlés
 4. De szép!! :)

  Jó kérdés, miért nincs pici kép.... Nem azért, mert linkeled a képeket? Én emiatt nem látszom mini képpel senki bloglistájában. És akik linkelik a képeket, nem beletöltik a blogba (nekem elég hamar megtelt a picasa-m..), azok nem látszanak az én listámon.... Szerintem ezért.

  VálaszTörlés
 5. Gyönyörűűű!Olyan nekem való:DDDD (melyik szín ez pontosan,szépséges árnyalat!!:)

  VálaszTörlés
 6. Lovely scissor fob!

  Best wishes,
  Tatyana

  VálaszTörlés
 7. Meseszép az új blog külalakja. Az eddigi képek és munkák pedig mesteralkotások!!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen!:)

  Nina, én a picasaból ágyazom be a bejegyzésekbe. És ha jól emlékszem, az elő bejegyzés fotója még látszott, szóval passz.:((

  VálaszTörlés
 9. Szia !

  Nagyon szép ez az ollóőr és persze az olló is :)

  Én is a linkelésre gondolam ! Ha html - ként linkeled be, akkor nem látszik, ha a bejegyzés szerkesztésnél feltöltöd - és ekkor automatikusan menti a picasa-s albumodba - akkor látszik. Nálam legalábbis így működött a dolog :)

  VálaszTörlés
 10. Zsuzska, köszönöm szépen!

  Igen, igen, de ebbe a blogba sajnos nem enged feltölteni igazán nagy fotókat, ezért csinálom ezt a beágyazós plusz kört.:( Pedig az új blogokba már engedi (például a boltos részen nálam is(!), nem értem mi a különbség, mert közel egy időben készítettem őket!)

  És kérdezhetnék még egyet? Hol kell azt beállítanom, hogy a megjegyzésekről kapjak üzenetet? A tiédet is véletlenül láttam csak meg! Ezer köszönet előre is!!!:)

  VálaszTörlés
 11. Kicsikatónál van erről (is) egy bejegyzés, itt tudod megnézni:
  http://kicsikato.blogspot.com/2011/02/netes-okossagok-3-resz-kommentek.html

  Bocsánat, hogy nem saját szavakkal, de ő olyan jól megírta már egyszer. :) Csak néhány kattintás és már kapod is az értesítést.

  VálaszTörlés
 12. Örülök, hogy segíthettem! :)

  VálaszTörlés

szentpyr@gmail.com