2011. február 19., szombat

a bolhapiacok vonzásában

Korábban már írtam arról, hogy ez a világ mennyire nagy hatással van rám. Gondoltam, itt folyamatosan mutatok majd egy-egy kincset, szerzeményt...

Ezt a fémdobozt éppenséggel a sokkal kevésbé hangulatos vaterán lőttem (néhány társával egyetemben, jajj!), de az én habitusommal ennek a beszerzési formának is megvannak az előnyei. Két apró gyerkőc mellől elszabadulni egy kis lófrálásra a bolhapiacra, áááá, közel lehetetlen vállalkozás, ráadásul én képtelen vagyok az azonnali döntésre. Rendszerint rovom a köröket, felmérem a teljes piac árukészletét (na persze!) és képes vagyok százegyedszerre is újra szemügyre venni a kiszemelt darabot. Sőt, ezután sokszor inkább hazamennék, ezzel vállalva a szerelmetes haszontalanság elvesztésének súlyos következményeit, de közben meg érezve a bizsergető izgalmat, hogy vajon meg lesz e még, mert ha igen, akkor tényleg meg kell én nékem azt vennem. Szóval, rémes vagyok ezen a téren... már előre látom, hogy a férjem erősen bólogat majd e sorokat olvasva!

Részemről ez itten gyönyörű...:)
12 megjegyzés:

 1. gyönyörű kincsek egy csodás otthonba!

  VálaszTörlés
 2. Abszolúte megértem ezen irányú érzéseidet :)) Én a régies keretekkel érzek hasonlóan :)))

  VálaszTörlés
 3. részemről is:)))
  és mond, hol találtál ma ilyen piacot, otthon Száron?

  VálaszTörlés
 4. bocs, nekifutok mégeegyszer,
  értem, ezt most a vaterán, de egyébként hol bolházol?:)))

  VálaszTörlés
 5. Jó hogy újra van blog :-)
  Nem is akármilyen küllemmel.
  És a terpentin? Mire használod? Azzal tisztítottad le? Én benzines vattával szoktam az ilyesmit.

  VálaszTörlés
 6. Térj be hozzám,drága vendég...!:DDDD

  VálaszTörlés
 7. kedveseim, jövök majd és válaszolok meg minden... családilag lekaszált minket egy durva vírus, jelenleg az életben maradásért küzdünk.:)

  VálaszTörlés
 8. Ó jaj, minden szép és Ti is:-) Jobbulást!!!!

  VálaszTörlés
 9. Újra itt...:)

  Katalin, az apró gyerkőcök mellől gyakorlatilag képtelenség csak úgy meglépni, lófrálni a bolhapiacokon. Ez magányos műfaj, de legalábbis gyerekmentes.:) Az Ecseriről van a legtöbb kincsem. Azt hiszem a legmerészebb beszerzésem, két lepukkant bőr klub fotel volt, szintén az E.-ről.

  Vio, csupán hangulati aláfestés a képhez!;) Nekem hozzátartozik ehhez a világhoz, egyébként a méhviaszoláshoz használom.

  Melindám, megyek, megyek!:)

  Csilla, köszönjük!

  Dióhéj, mindig öröm rokonlélekkel találkozni!:) Körülnéztem a kincseid között és jahj...!:))

  VálaszTörlés

szentpyr@gmail.com