2011. október 14., péntek

{this moment}SouleMama nyomán...

5 megjegyzés:

 1. Édes pofa!!! Én kislányként a harisnyát szoktam így megfogni, aztán ugrás le az ágy széléről és akkor jól fel tudtam húzni! :)) De jó volt...
  Még egyben??? Izgulunk ám!!! :)

  VálaszTörlés
 2. De jó is volt még, mikor így húzták felfelé!Imádnivaló, édes!
  Visszasírom, mert nálunk a nagynál már az a menő, ha lent lifeg a nadrág korca a fenék közepén. :-( De sok csatát vívunk!

  Úgy ugrott a kezem a bejegyzést látva, mert már napok óta jeleket keresek. Nagyon szorítok, Ábelt pedig pusszantom!

  VálaszTörlés
 3. Fróni,
  ez nagyon aranyos, jót mosolyogtam!:)) Mindenesetre elmondom Panninak a remek ötleted, mert mindig kínlódik a harisnya felhúzással!;)

  Marcsi,
  mennyi idős is a nagy fiad? Innen azért bevallom ezen is tudtam kicsit mosolyogni (mondom, innen!), mert vicces tud lenni, amikor menőznek ezek a kis férfi palánták...:)

  Én vagyok ám a türelmetlen, mert Áronnak még elvileg van egy bő hete (papíron), csak tudjátok, ilyenkor már mindenféle jelek vannak, meg a harmadik baba az általában korábban érkezik, na nem az enyém, úgy látszik!;)

  VálaszTörlés
 4. Mekkorát nőtt Ábel!! nagyon édes ...:D
  Rita,a harmadik gyerkőc már nagyon kényelmes:D Emim nagyon kivárta a kiírt időpontot,sőt még megfordult harántba is, szórakoztatott minket naponta,hogy hol befordult-hol vissza:) az orvosok hol meg akartak császározni-hol indultunk szülni:))Vicces volt(így utólag,akkor annyira nem élveztem)
  Kitartást és sok puszit küldünk Nektek!:DD

  VálaszTörlés
 5. Tündérpofa! A hugim a zoknijával csinálta mindezt :)))) Ne felejtsd el a "szülésnapifotót", javasolt családit is, külön-külön is.

  VálaszTörlés

szentpyr@gmail.com